avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate gerrardd

Activitate gerrardd

Răspuns la discuția Inselaciune?
Va multumesc pentru sfaturi si pareri. M-am interesat mai bine si se pare ca, indiferent daca am avut o intelegere sau nu, probata cu dovezi, lucrarea este de fapt creatia individului respectiv. Simpul fapt de a cumpara o lucrare reprezinta plagiat. O sa ascult sfaturile dvs. si renunt la orice plangere, actiune penala, si o sa-mi fac singur lucrarea. Insa nu inteleg un lucru. Daca o persoana omite anumite aspecte ale unei intelegeri, ori nu le respecta, dar admite ca le-a respectat, nu reprezinta o inducere in eroare? Nu constituie o inselaciune?
Răspuns la discuția Inselaciune?
Dar daca ne-am inteles ca lucrarea sa nu contina pasaje copiate de pe internet iar respectivul individ nu a respectat intelegerea? Pot proba acest lucru fiindca am salvat mailurile.
Discuție Inselaciune?
Buna seara tuturor. Am o intrebare. Anul acesta, in vara am cumparat o lucrare de licenta de pe un site din Romania. Administratorul site-ului respectiv m-a asigurat ca lucrarea va fi gata in aproximativ 10 zile. Termenul a fost respectat iar eu am platit o suma de bani pentru acea lucrare, suma pe care pot sa o dovedesc prin chitanta de la banca. Ulterior, comisia mi-a anulat lucrarea pe motiv ca este plagiata in proportie de peste 60%. Pot face ceva pentru a-mi recupera banii? Daca depun plangere, cel care mi-a facut lucrarea va pati ceva?
''
- impachetarea produsului de fata cu 1-2 persoane care i pot servi de martori
- declararea produsului si a valorii la expediere"
Aceste lucruri nu ar putea sa le faca si cel care e hotarat sa dea o teapa?

Am citit multe topicuri in care cei care au luat teapa pe diferite site-uri primind alte produse in loc de cele comandate ( bolovani in loc de laptop de exemplu) au fost sfatuiti sa depuna o plangere la politie si sa prezinte dovada ca au trimis banii si dovada ca produsul primit nu e cel comandat.Acum va intreb, daca un vanzator cinstit trimite exact produsul comandat iar cumparatorul se duce la politie cu toate acele dovezi plus cativa martori ca nu a primit ce a comandat ce se intampla?
Răspuns la discuția Este inselaciune sau nu?
5 referate am trimis si de atunci nu mai accepta niciun referat.
Salutari tuturor.Acum ceva timp mi-am facut cont in schimbul a 10 euro pe un anumit site care promite ca iti da cate 1 euro pe fiecare referat trimis catre acesta.Insa mi-au dat decat 5 euro adica echivalentul a 5 referate si de atunci nu au mai dat niciun semn de viata.Va intreb, este inselaciune?Pot face ceva?