avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este inselaciune sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este inselaciune sau nu?

Salutari tuturor.Acum ceva timp mi-am facut cont in schimbul a 10 euro pe un anumit site care promite ca iti da cate 1 euro pe fiecare referat trimis catre acesta.Insa mi-au dat decat 5 euro adica echivalentul a 5 referate si de atunci nu au mai dat niciun semn de viata.Va intreb, este inselaciune?Pot face ceva?
Cel mai recent răspuns: gerrardd , utilizator 00:18, 10 Octombrie 2011
Cate referate ati trimis?
5 referate am trimis si de atunci nu mai accepta niciun referat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O aventură online de 6 luni și 30 000 euro, să ii returnez sau să îi păstrez ? alexa95 alexa95 buna, am o urmatoarea situatie: in urma a 6 luni de relatie la distanta (online) cu un cetatean italian am primit suma de 30 000 euro printr-o tranzactie ... (vezi toată discuția)
Inselaciune pe internet Olty01 Olty01 Salut! In urma cu doua saptamani am platit un youtuber (ca sa intelegeti despre ce este vorba : un om care face diferse filmulete pentru youtube - destul de ... (vezi toată discuția)
Executare silita online_eu online_eu Buna ziua! Sunt posesoarea unui spatiu comercial, pe care l-am inchiriat unei firme SC. Am incheiat cu SC. un contract de inchiriere pe o perioada de 3 ani. ... (vezi toată discuția)