avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate elcudan

Activitate elcudan

Pe 23 noiembrie 2010 am fost depistat depasind linia continua .am facut cuntestatie am pirdut si am stat pe tusa de pe 23 martie pe 23 aprilie.Pe 29 sept.2011 am fostdepistat cu 103 km la ora in zona de limitare de 50km/h si am primit 120 zile pt ca ma aflam in perioada de 6 luni de la ultima retinere de permis.Am facut contestatie am pierdut azi 16.12.2011.Va intreb daca pot face cerere de redobindire la 30 zile motivand ca aceasta este meseria mea si imi pierd locul de munca,sau raman cu 90 zile caci au trecut cele 6 luni de la ultima retinere.si nu imi dau 120 zi;e. multumesc
am fost depistat de aparatul rarad la iesirea din popesti vrancea pe aproape de motel bacus cu viteza de 103 km la ora acolo fiind indicator de restrictie de 5o pe care nu l am vazut din cauza ca pe prima banda circula un tir .Mi au luat carnetul iar in PV la mentiuni am scris ca nu am vazut indicatorul.Mentionez ca masina politiei se afla in miscare .Am fost oprit de agentul care se afla la volan care a venit la mine la masina si mi a cerut actele iar sanctionat am fost de catre colegul lui care se afla in dreapta.Am facut contestatie in care am scris ca nu am vazut indicatorul si am luat canetul inapoi, dar am proces si nu stiu ce sa cer sau sa fac la proces.Mentionez ca procesul verbal este model 1A din anexa. Cum pot face pentru a cere anularea procesului verbal
Discuție radar
care este mar]a de eroare a aparatului radar +- cati km am fost prins cu 103 si mi=au luat carnetul