am fost depistat de aparatul rarad la iesirea din popesti vrancea pe aproape de motel bacus cu viteza de 103 km la ora acolo fiind indicator de restrictie de 5o pe care nu l am vazut din cauza ca pe prima banda circula un tir .Mi au luat carnetul iar in PV la mentiuni am scris ca nu am vazut indicatorul.Mentionez ca masina politiei se afla in miscare .Am fost oprit de agentul care se afla la volan care a venit la mine la masina si mi a cerut actele iar sanctionat am fost de catre colegul lui care se afla in dreapta.Am facut contestatie in care am scris ca nu am vazut indicatorul si am luat canetul inapoi, dar am proces si nu stiu ce sa cer sau sa fac la proces.Mentionez ca procesul verbal este model 1A din anexa. Cum pot face pentru a cere anularea procesului verbal
mai bine stai cuminte in banca ta ca eu am facut contestatie si am pierdut ba chiar mi-a fost prelungita perioada la 120 de zile. si amenda am polatit-o intreaga
cumpara-ti o statie , condu regulamentar si sa nu te stie nimeni. in cele 3 luni
Motivul dv pt contestatie nu sta in picioare. Politistii lucreaza in echipa si nu conteaza cine scrie PV. Aparatul radar nu a gresit. Faptul ca nu ati vazut indicatorul nu e o scuza. Sansele dv sunt destul de mici ca sa castigati o contestatie si va veti alege sigur si cu o prelungire a termenului de suspendare.