avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am facut plangere contraventionala si am pierdut, cum ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am facut plangere contraventionala si am pierdut, cum pot sa-mi redobandesc permisul?

Pe 23 noiembrie 2010 am fost depistat depasind linia continua .am facut cuntestatie am pirdut si am stat pe tusa de pe 23 martie pe 23 aprilie.Pe 29 sept.2011 am fostdepistat cu 103 km la ora in zona de limitare de 50km/h si am primit 120 zile pt ca ma aflam in perioada de 6 luni de la ultima retinere de permis.Am facut contestatie am pierdut azi 16.12.2011.Va intreb daca pot face cerere de redobindire la 30 zile motivand ca aceasta este meseria mea si imi pierd locul de munca,sau raman cu 90 zile caci au trecut cele 6 luni de la ultima retinere.si nu imi dau 120 zi;e. multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:22, 16 Decembrie 2011
Ce strica sa mergeti la politie sa intrebati pe unul de la rutiera ce va asteapta. Ca poate o sa va accepte sa data examen cu 15 intrebari si va mai reduce din pedeapsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen pentru redobandirea permisului MadalinaCosmina MadalinaCosmina Buna ziua! Mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 90 de zile pentru conducerea cu peste 50km/h, am dat examen de redobandire si pedeapsa a fost ... (vezi toată discuția)
Salut tuturor, mi a fost suspendat permisul de conducere recent ... Mox223 Mox223 Salut tuturor, mi a fost suspendat permisul de conducere recent pe o perioada de 90 de zile dupa cum scrie in procesul verbal si dovada, fapta a fost ca am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.va multumesc anticipat pentru raspunsul dvs ! vreau ... Adriana2024 Adriana2024 Buna ziua.Va multumesc anticipat pentru raspunsul dvs ! Vreau sa depun o contestatie asupra unui proces verbal / dovada pentru neconcordanta dintre cele ... (vezi toată discuția)