avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Activitate AnduF

Activitate AnduF

Buna ziua,
O amica foarte buna are are un copil cu un baiat precizez nu sunt casatoriti, baiatul are 3 ani, stau impreuna la parinti fetei toti 3. A fost plecata 3 zile din bucuresti s-au vorbit la telefonul normal si cand a ajuns acasa nu era nici baiatul si prietenul ei. A vorbit cu el in ziua respectiva a zis ca ii aduce copilul si a doua zi i-a dat telefon cand vine cu copilul, la telefon a precizat ca nu-i mai aduce copilul.
Intrebare: Ce drepturi are ea fata de copil?
Intrebare: El are dreptul sa ia copilul fara sa anunte?
Intrebare: Ce poate face in cazul in care nu ajung la o intelegere ?
Buna ziua,
Am o problema zic cat de cat delicata in urma cu 2 ani parinti mei au divortat, stateam impreuna intr-un apartament, la divort (avand 18 ani) casa a ramas mamei mele pe numele ei si tata cu ce a ramas restul. La ora actuala mama mea a vrut sa ma dea afara din casa mai nou vrea sa-l vanda fara sa-mi dea nimic din vanzarea casei. Problema este ca tatal meu nu ma poate ajuta deoarece sta cu chirie intr-o carsoniera cu inca o persoana si nu pot sta acolo. Pe parte juridica exista o cale de atacare a acestei fapte? Eu cat de cat lucrez am un salariu sa traiesc singur, dar imprumut pentru o garsoniera nu pot sa fac daca puteam poate era altceva. Exista o cale ?