avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copilul mi s-a luat!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copilul mi s-a luat!!

Buna ziua,
O amica foarte buna are are un copil cu un baiat precizez nu sunt casatoriti, baiatul are 3 ani, stau impreuna la parinti fetei toti 3. A fost plecata 3 zile din bucuresti s-au vorbit la telefonul normal si cand a ajuns acasa nu era nici baiatul si prietenul ei. A vorbit cu el in ziua respectiva a zis ca ii aduce copilul si a doua zi i-a dat telefon cand vine cu copilul, la telefon a precizat ca nu-i mai aduce copilul.
Intrebare: Ce drepturi are ea fata de copil?
Intrebare: El are dreptul sa ia copilul fara sa anunte?
Intrebare: Ce poate face in cazul in care nu ajung la o intelegere ?
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2006
AnduF, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:24, 27 Ianuarie 2008
Plangere penala pentru rapire si actiune judecatoreasca prin care sa ceara custodia minorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la copil - concubinul mi-a luat fetita giulya93 giulya93 buna ziua am si eu o problema.am o fetita de 3 ani si eu cu tatal ei neam despartit eu nu am serviciu si nici el nu are dar munceste in strainatate dar nu cu ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori lidia_lidia lidia_lidia Buna ziua. Numele neu este lidia si am o intrebare. Am un nepot de 19 ani care are o prietena de 16. Sunt elevi la acelasi liceu, amandoi in clasa a xi-cea, ... (vezi toată discuția)
Custodie claudiailinca claudiailinca Bună. . Am o întrebare. . Am o fetiță de 3 luni nu sunt căsătorită cu tatăl ei dar locuim în chirie împreună. Părinții lui au o pădure, au o casa ... (vezi toată discuția)