buna ziua.as dori sa introducspre vanzare in romania,produse gen suc de aloe-vera,si alte produse pe baza de aloe vera,produse tip suplimente alimentare.precizezca produsele sunt produse in italia.necesita analize si notificari si in romania?sau numai eticheta tradusa in limba romana?va multumesc.
As dori sa import ulei,zahar,cereale din afara UE.Stie cineva daca e nevoie de vreo licenta,sau se cuepmpara efectiv si se plateste vama,si daca da,cat costa respectiva taxa.Va multumesc anticipat.
in anul 2007 am primit prin posta o factura fiscala de la un service auto si am semnat doar recomandata.pe aceasta baza mi-a fost intentat proces la care eu nu m-am prezentat fiind in strainatate.creditoarea[sa-i spunem asa]a obtinut o ordonanta in 2009 si eu am primit somatie de plata prin posta.factura a fost facuta pe numele meu,dar nu au nici o dovada ca le datorez bani sau ca am lucrat la ei.ce ma sfatuiti sa fac?va multumesc.
va rog sa ma ajutati.vreau sa deschid un magazin virtual cu produse din romania si sa vand in europa.spre ex.spania,italia,franta.eu cumpar cu tva dar cum recuperez acel tva.precizez ca facturez direct catre pers fizice pe baza de comanda.detin srl platitor de tva.marfa pleaca in general prin curierat rapid.va multumesc.