avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum pot sa scap de executarea silita?
Discuție deschisă în Executare silită

cum pot sa scap de executarea silita?

in anul 2007 am primit prin posta o factura fiscala de la un service auto si am semnat doar recomandata.pe aceasta baza mi-a fost intentat proces la care eu nu m-am prezentat fiind in strainatate.creditoarea[sa-i spunem asa]a obtinut o ordonanta in 2009 si eu am primit somatie de plata prin posta.factura a fost facuta pe numele meu,dar nu au nici o dovada ca le datorez bani sau ca am lucrat la ei.ce ma sfatuiti sa fac?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniel Stan , Consilier juridic 11:03, 22 Martie 2012
fie aveti norocul sa treaca 3 ani de la somatia de plata pe care au castigat-o , iar daca nu aveti acest noroc si incepe executarea silita veti putetea face contestatie la executare unde in acest caz puteti invoca si motive de fond. Practic va puteti face apararea pe care ati ratat-o prin neprezentarea la procesul ce a avut loc.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executarea silita Buddy Buddy Buna ziua Ma vad pus in situatia de a va cere ajutorul, desi nu as fi vrut niciodata sa ajung aici :-)) Tatal meu a cumparat o rovinieta auto pentru un ... (vezi toată discuția)
executare silita credit ifn ecaterina33 ecaterina33 buna ziua,am primit astazi fara alte adrese initiale:somatii,instiintare actiune in instanta o somatie de plata a unui debit de la IFN din 2004 care s-a ... (vezi toată discuția)
Calea de atac pentru lipsa citarii la prima instanta? ken ken Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta reala. La sfarsitul anului 2015 sau inceputul anului 2016 am fost actionat in judecata de ... (vezi toată discuția)