Ok, primul act de vanzare are data mai veche de 4 ani. In instanta pot dovedi ca nu am avut nici o intentie de acest gen, nu?
Asta cu atacatul in sinstanta, dureaza. In clipa de fata el poate pune sechestru pe ceva ce nu e al meu?
Logic el poate doar ataca actul de vanzare, nu?
Am si eu o problema. Masina a fost vanduta unei rude in urma cu 4 ani dar nu am transferat-o la fisc si la politie. Acum 1 an am primit instiintare de la un executor legat de o datorie ce trebuie platita, si nu am facut nimic. Acum 1 luna am primit din nou ca daca nu platesc in 1 zi !! imi pune sechestru pe masina. Actul de vanzare cumparare fiind facut acum 4 ani nu mai era valabil astfel ca am refacut actul de vanzare si am trecut masina la fisc pe numele rudei care a cumparat masina. Acum e pe rolul respectivei persoane. Totusi la politie e inca pe numele meu deoarece nu am avut 900 ron sa platesc taxa de mediu si inca vreo 2 inmatricularea.
Acum a venit instiintare de sechestru si ca masina poate fi sechestrata in trafic. Au voie sa faca asta avand in vedere ca masina NU IMI APARTINE, nu e pe numele meu la financiar?
Multumesc
PS: eventual exista un articol de lege pe care i-l pot transmite executorului?
Salut. Cat de efectiv e un contract de vanzare cumparare in cazul in care ai ceva datorii la banca si vrei sa iti puna poprire pe salariu dar sa nu se atinga de masina, daca se ajunge in faza in care vin executorii? Il faci cu cineva din familie, il semnezi si...? mai poate fi atacat? mai merita sa isi piarda timpul sa atace contractul de vanzare daca pe masina nu pot lua mare lucru ( a fost de 10 k acum 5 ani. probabil ca se pot lua 4 k pe ea). Multumesc