avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valabilitate contract vanzare cumparare auto SH
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valabilitate contract vanzare cumparare auto SH

Salut. Cat de efectiv e un contract de vanzare cumparare in cazul in care ai ceva datorii la banca si vrei sa iti puna poprire pe salariu dar sa nu se atinga de masina, daca se ajunge in faza in care vin executorii? Il faci cu cineva din familie, il semnezi si...? mai poate fi atacat? mai merita sa isi piarda timpul sa atace contractul de vanzare daca pe masina nu pot lua mare lucru ( a fost de 10 k acum 5 ani. probabil ca se pot lua 4 k pe ea). Multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita- forme executare alexa1305 alexa1305 Am si eu o mare problema.Am o poprire pe 30% din salariu de la una din bancile la care sunt restanta.Acum am primit un \\"avertisment privind declansarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru doua credite neplatite alexa1305 alexa1305 Am contractate 2 credite de nevoi personale fara garantii la 2 banci diferite.De-a lungul timpului, au intervenit probleme si nu am mai avut posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu sau vanzare imobil - rata prima casa Dorin_V Dorin_V Buna ziua, Am un credit prima casa unde eu sunt titularul creditului iar sotia este coplatitor. Suntem separati (inca nu suntem divortati), sotia locuieste ... (vezi toată discuția)