avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Activitate dast1967

Activitate dast1967

va multumesc pentru raspuns
Va rog sa imi spuneti daca unitatea la care am lucrat are obligativitatea legala de a ma reprimi la locul de munca. Practic in ianuarie 2011 am suferit un acident in timp de ma deplasam la locul de munca ( fractura de col femural ), accident considerat de ITM accident de munca. In ianuarie 2011 am suferit prima interventie chirurgicala, iar in sept 2011 ceea de a 2 a, in urma careia am fost protezat. Ca urmarea am fost nevoit sa ma pensionez 1 an de zile, unitatea desfacindu-mi contractul de munca conform art 56 lit c din Codul Muncii. Pnesionarea a fost de invaliditate de gradul doi.
sint o persoana care in urma unui accident a suferit o fractura de col femural. In urma interventiei chirurgiclale mi s-a implantat o proteza necimentata. Fiind incadrat
in munca la data accidentului , as dori sa stiu daca la revenirea la munca beneficiez de drepturile unei persoane handicapate, intrucit nu pot merge inca fiind in perioada
postoperatorie si nici nu doresc sa fiu pensionat provizoriu.
totodata as dori sa stiu daca persoanele care au proteze pe col femural sint sau nu considerate persoane cu handicap