avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate buc

Activitate buc

buna ziua, as dori sa stiu si eu ce perioada se mai sta acum acasa pt cresterea copilului si cat se plateste. am contract pe perioada nedeter, si tre sa nasc prin ianuarie, precizez ca lucrez de aproape 2 ani
Buna ziua. Vesnica problema cu ridicatul masinilor m-a ajuns si pe mine, dar sa nu va retin prea mult si sa trecem direct la subiect. Sunt din provincie (jud OLT) si locuiesc pe aleea valea calugareasca, nr.22. Mi-am parcat masina ca de obicei duminica sseara langa asa zis-ul sens giratoriu situat la intersectia str. aleea valea calugareasca cu aleea valea lui mihai. Urmatoarea zi in jurul orei 17.39 am vrut sa imi mut masina ca nu cumva sa imi faca cineva ceva la ea. Dar ia si mut-o de unde nu-i. Bineinteles ca acea masina imi fusese ridicata de acei oameni draguti. MOTIVUL:am parcat masina neregulamentar la ,,intersectia'' strazilor mai sus mentionate neblocand pe nimeni si circulatia in acea zona. Chestia ciudata mi se pare ca in aceea zisa intersectie au mai fost parcate masini (chiar si in scuarul aflat in MAREA intersectie) si care nu s-au ridicat; motivul .......ma intreb si astazi cum de a luat-o decat pe a mea. Bineinteles ca a doua zi am depus contestatie si as dori sa stiu daca am vreun sorti de izbanda in aceasta problema. As dori sa ii dau si in judecata, desi am auzit ca sunt multi care au castigat de vreo 2-3 ani si nu si-au luat banii nici astazi. Va multumesc.
Răspuns la discuția sarcina
am anuntat, dar se pare ca nu ii intereseaza, daca m-au schimbat activittea, in loc de munca la birou, am fost mutata la alt departament adica la depozit unde se lucreaza cu docfoarte vechi.... asta dem cat de mult ii intereseaza
Discuție sarcina
buan, vreau sa stiu si eu daca ma poate ajuta cineva...in leg cu contractul de munca pe perioada determinata. sunt insarcinata in 6 luni si cei de la munca m-au pus sa lucrez in conditii mizere....si mai e si faza ca la sf lunii imi expira contractul de munca. aspt un rasp daca ma pot concedia, am intrat pe tot felul de site-uri si nu am intel mai nimic, si momentan sunt in concediu medical:-/