avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdi2

Activitate Bogdi2

Buna ziua,
Intrebarea mea este daca se primeste somaj dupa un an de munca in cazul joburilor part time?
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Transcriere auto
Buna seara. Multumesc de raspunsul prompt. Masina are prima inmatriculare in 2004, si a fost achizitionata de mine in 2008. In acea vreme nu era taxa de mediu. Sa inteleg ca in acest caz se plateste taxa de mediu acuma la o eventuala transcriere? Pentru ca din calculatoarele taxei de mediu sare de 1500EUR - fapt ce nu mai renteaza toata aceasta operatie. Multumesc anticipat.
Buna seara. Doresc sa stiu de ce acte e nevoie si in cat timp se poate realiza transcrierea unui autoturism aflat pe numele meu, pe cel al tatalui meu. Banuiesc ca aceasta operatie se face la notar?
Vreau sa fac asta din simplul fapt ca RCA-ul in momentul de fata este de peste 500 RON (6 luni) doar din cauza ca am 24 de ani. Puteti de asemenea in linii mari sa imi spuneti si ce costuri implica? Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Amenintari! Un sfat va rog
Revin cu noi amanunte si va cer si noi sfaturi.
Se pare ca nu doar amenintari au avut loc ci si alte fapte, cu ceva timp in urma. Acel individ, care pretinde bani pe nedrept, a fortat-o sa intretina cu altcineva relatii sexuale, de pe urma carora acest individ a beneficiat de 200 ron, si acuma zice ca doar 800 ron mai are datorie. Nu exista dovezi pt aceasta fapta, defapt fata nici nu a opus rezistenta din cauza fricii. Insa la auzul acestora, politia, zic eu, s-a mobilizat exemplar, chemand inspectorul sef si procurorul la sectia de politie cand fata era la politie pt declaratii (3 fiind nr declaratiilor date). Intrebarea mea este ce va urma? Va fi chemata la parchet? Trebuie sa angajeze avocat?
Va multumesc! o zi buna
Răspuns la discuția Amenintari! Un sfat va rog
Am inteles. Va multumesc pentru sfaturi, si voi tine cont de ele. Daca mai am ceva nelamuriri va voi solicita din nou ajutorul. Va multumesc, stima!
Buna ziua. Am o problema destul de mare. Defapt este vorba de o fata, nu de mine, care se afla in situatia de a primii amenintari de la un individ, care pretinde (fara a avea dreptate) ca ii datoreaza fata bani. Amenintarile sunt de tot felul, de la A la Z, cum cred ca va puteti inchipui si dvs. A venit la usa apartamentului, suna pe mobil, fix etc. A decis sa se adreseze politiei, insa intrebarea este ca odata chemata persoana la audieri, este foarte posibil sa reactioneze mai violent! Si nu stim care e solutia corecta aceste probleme. Asteptam un sfat. Va multumesc! Stima