avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul la somaj - Job part/time
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul la somaj - Job part/time

Buna ziua,
Intrebarea mea este daca se primeste somaj dupa un an de munca in cazul joburilor part time?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 8 Iulie 2013
Nu se primeste somaj dupa un an de zile lucrat cu c.i.m. cu timp partial.
Tmpul de munca partial care va poate da posibilitatea sa beneficiati de somaj este cuprins intre 4 ore/zi si 7 ore/zi. Numai asa se poate indepliniti conditia stagiului minim de cotizare la somaj de 12 luni in ultimele 24 de luni anterioare datei depunerii cererii la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj se poate? natalias_111 natalias_111 Daca din luna decembrie 2008 pana in prezent sunt angajata cu CM part-time 2h/zi si inceteaza raportul de munca, am dreptul la indemnizatia de somaj? Va ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediul de crestere copil roxana12 roxana12 in 21 dec se incheie concediul de crestere copil...firma la care am lucrat (11 luni) m-a anuntat ca vor sa desfiinteze postul meu sau chiar sa inchida ... (vezi toată discuția)
Somaj cornelia1986 cornelia1986 daca am lucrat la o firma din decembrie 2010 pana in aprilie 2012 si am plecat cu demisie,am stat 2 luni acasa si m-am reangajat la o firma cu contract de ... (vezi toată discuția)