Buna ziua! Locuiesc cu sotul si cu bunicii lui, in aceeasi casa de 10 ani, si de 8 ani avem acte de Vanzare si cumparare cu clauza de intretinere. Daca am vrea sa ne mutam domiciliul, eu si sotul, cum am putea sa ne recuperam 11 mii euro, banii investiti in acesti 10 ani cu renovarea casei? Va multmesc!
Multumesc mult pentru raspunsurile la intrebari si va rog sa-mi spuneti daca am inteles bine.Deci,noua ca nepoti, poate sa ni se dea jumatate din pamantul care il detin bunicii, prin testament, si cealalta jumatate ramasa sa fie impartita la cele 2 fiice ale lor???
Bunicii spun ca vor sa ne dea o parte din pamant si padure dar nu zic nimic de acte.Un testament este bun sa ne lase ,nu se poate ataca de catre copii?
Va rog sa-mi raspundeti si mie la aceasta intrebare!! Bunicii sotului meu,in casa carora stam,au doua fete. Sotul meu este copilul unei fiice ,a fost crescut de catre bunici de la 6 luni si acum are 33 de ani. In urma cu 6 ani,ne-au dat casa si gradina cu acte de vindere-cumparare cu clauza de intretinere. Ei mai au si alt pamant si padure.Bunicii sunt batrani si noi avem grija de ei. As vrea sa stiu daca dupa decesul lor din pamantul extravilan si padure ni se revine si noua o parte,sau la ce nu avem acte revine copiilor?? Va multumesc!