Normal ar trebuie să fie valabil pînă la data contrarie,adică pînă la schimbarea situaţiei.În caz că se schimbă ceva sînt obligat prin lege să anunţ autorităţile.Sau?
Bună ziua.
Aș dori să îmi spuneți cît timp este valabilă o declarție noarială pe propria răspundere dacă nu este data valabilității trecută pe declarație.Dacă se poate sau dacă există lege pentru așa ceva vă rog să îmi spuneți și legea respectivă.Vă mulțumesc antcipat.
PT.JOHN_PESCAR!!!!
Din pacate nu avem nici un gigacalorimetru comun doar un singur contor de gaz care citeste doar consumul de gaz pe care o consuma centrala care face si apa calda a blocului.
SI ce se intimpla daca ei hotarasc sa opreasca incalzirea cind sunt afara temperaturi negative ,si carei situatia cu H.G. 425/1994 Art.117 o respecta doar cine vrea???
Buna!!!Sunt locatar intrun bloc ANL si am probleme la incalzire ,adica :blocul avind centrala proprie pe gaz stimatii vecini nu vor incalzire pe timpul zilei adica intre orele 06-22 cea ce mi se pare absurd avind temperaturi negative (-4) intre orele 06-09 ,si avind in vedere faptul ca nevasta este insarcinata si stam si la mansarda.Am fost si la primarie sa lamuresc problema dar din pacate domnii de la primarie nu mi-au dat nici un raspuns concret adica:noi nu functionam dupa legea 230 pentru ca statutul asociatiei nu este facuta dupa legea 230 functionam ca si fundatie dupa nu stiu ce lege.Eu am studiat si ce spune legea .,HG425/1994 Art.117 dar ei sustin ca noi nu intram la legea respectiva.Va rog dati-mi un raspuns concret pt.ca eu am ajuns in pragul disperarii nu mai stiu ce sa fac.