avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cît timp este valabilă o declarție noarială pe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cît timp este valabilă o declarție noarială pe propria răspundere?

Bună ziua.
Aș dori să îmi spuneți cît timp este valabilă o declarție noarială pe propria răspundere dacă nu este data valabilității trecută pe declarație.Dacă se poate sau dacă există lege pentru așa ceva vă rog să îmi spuneți și legea respectivă.Vă mulțumesc antcipat.

Andrei Botos
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:45, 8 Decembrie 2021
la ce se refera acea declaratie ?
Pentru prelungirea contractului ANL,că nu am moştenit,închiriat,... un imobil în municipiu.
e valabil cat reflecta realitatea. daca prelungiti, se prea poate sa va mai ceara sa mai declarati o data.
Normal ar trebuie să fie valabil pînă la data contrarie,adică pînă la schimbarea situaţiei.În caz că se schimbă ceva sînt obligat prin lege să anunţ autorităţile.Sau?
da, trebuie sa anuntati.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate declaratie notariala. eva_celebrity eva_celebrity Buna ziua,as dori sa stiu cat timp are valabilitate o declaratie notariala data pe proprie raspundere cum ca nu detin alte proprietati (pentru prelungire ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața. sunt chiriaș in anl brâncuși,sector 6. am ... DRM Ramona DRM Ramona Bună dimineața. Sunt chiriaș in ANL Brâncuși,sector 6. Am depus actele pentru reînnoirea contractului de închiriere în 22 sau 23 noiembrie. ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere grobianu grobianu Va rog sa-mi spuneti daca, in cazul unei case, dupa incheierea unui asemenea contract devin proprietar cu drepturi depline. Mai precis, trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)