avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața. Sunt chiriaș in ANL ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața. Sunt chiriaș in ANL Brâncuși,sector 6. Am ...

Bună dimineața.
Sunt chiriaș in ANL Brâncuși,sector 6.
Am depus actele pentru reînnoirea contractului de închiriere în 22 sau 23 noiembrie. Declarația notariala are data de 18.11.2022.
Am fost sunata ieri (27.12.2022) pentru a ma anunta ca a expirat declarația notariala și nu se poate semna prelungirea contractului. Asta pe motiv că s a schimbat legea și trebuie să facem alta.
Ce legătură are declarația in care oricum nu se vor schimba datele. Declarația notariala cuprinde cnp ul fiecărui membru al familiei adresa și răspunderea proprie ca nu am deținut sau deținem alte proprietăți.
Vă rog să mă ajutați cu un răspuns pe care îl pot da acestei instituții.
Precizez că soțul este în acest moment plecat din tara nu poate da declarația cu noi.

Alte discuții în legătură

Chirias locuinta anl Geo1983 Geo1983 Bună ziua!Sunt chiriaș a unei locuințe ANL din anul 2011!inițial contractul de închiriere a fost pe durata de 5 ani cu posibilitatea prelungirii după ... (vezi toată discuția)
Problema garsoniera anl stare civila madalen86 madalen86 Prietenul meu a obtinut acum 2 an o garsoniera anl, acum cateva zile ne am casatorit si am vrut sa imi trec domiciliul garsonierei pe CI, locuim impreuna, la ... (vezi toată discuția)
Locuinta anl si mostenire casa. Cristian Bebe Cristian Bebe Buna ziua , As dori sa va adresez 2 intrebari si sper sa pot primi si raspuns, dar intai sa va povestesc pe scurt despre ce este vorba. O persoana ( X ) ... (vezi toată discuția)