avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Problema garsoniera ANL stare civila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Problema garsoniera ANL stare civila

Prietenul meu a obtinut acum 2 an o garsoniera anl, acum cateva zile ne am casatorit si am vrut sa imi trec domiciliul garsonierei pe CI, locuim impreuna, la primarie mi-au cerut copie CI , dar ESTE ANULAT de asta am si ajuns la primarie, trebuie schimbat, declaratie notariala ca nu detin proprietate, etc..mai multe. Eu nu eram trecuta in contractul de inchiriere, nu aveam cum, in fata legii eram 2 straini, nu aveam nici un grad de rudenie atunci, doar formam un cuplu.
ce pot face? nu este situatia asta reglementata cumva in lege? e absurd sa avem adrese diferite pe CI. Va rog un sfat.
Cel mai recent răspuns: ContSters159316 , utilizator 11:40, 10 Octombrie 2013
Cunosc situatia, am trecut si eu prin ea ani de zile am avut acesta problema.
Mai usor isi face el CI la tine.
Faceti un act aditional la vechiul contract prin care deveniti si Dvs chiriasa.
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2013
Dragos Corbuleanu - Birou de Mediator, Mediator
cum chiriasa ?
face sotul declarartie ca isi ia sotia in spatiu,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate considera ca are proprietati? liliana_grebanus liliana_grebanus Administratorul unei firme si asociat unic la acea firma poate fi considerat proprietarul unui imobil cumparat pe firma? Daca sotul meu are o firma, al carei ... (vezi toată discuția)
Modificare titular contract inchiriere anl ionut979 ionut979 In timpul casatoriei cu fosta sotie ni s-a repartizat o garsoniera ANL, fosta sotie fiind titular de contract. Dupa divort, unde ambii am cerut garsoniera, ... (vezi toată discuția)
Verificarea sediului unei firme axinte axinte Am in proprietate o garsoniera si din pacate am permis unor fosti colegi sa-si inregistreze o firma pe adresa garsonierei. Ma intereseaza sa stiu unde ma pot ... (vezi toată discuția)