avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valabilitate declaratie notariala.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valabilitate declaratie notariala.

Buna ziua,as dori sa stiu cat timp are valabilitate o declaratie notariala data pe proprie raspundere cum ca nu detin alte proprietati (pentru prelungire contract inchiriere locuinta ANL).Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: eva_celebrity , utilizator 10:08, 26 Ianuarie 2012
Pana la urmatoarea prelungire a contractului de inchiriere sau cand in situatia dvs de fapt si de drept a intervenit o schimbare, pentru ca declaratia pe proprie raspundere este data in conformitate de art.292 Cod penal care pedepseste falsul in declaratii.
am facut declaratia astazi 24 ianuarie 2012 si ne-au spus de la fondul locativ ca abia pe 1 februarie trebuie sa depunem actele pt. prelungirea contractului si ca aceasta declaratie data astazi nu mai este valabila pana pe data de 1 februarie 2012 drept pt. care sa facem alta atunci...(nu de alta dar am platit totusi niste banuti la notar....)
Incredibil!. O sa vedeţi ce nu e asa cum ei zic. Depune documentulcu înscrisul prin registratura si aşteapta o resolutia întemeiata in drept.
alvarolipo a scris:

Incredibil!. O sa vedeţi ce nu e asa cum ei zic. Depune documentulcu înscrisul prin registratura si aşteapta o resolutia întemeiata in drept.

Multumesc de raspuns dar nu prea am inteles unde sa depun? la ce registratura? acolo nu exista asa ceva mi-au zis din start ca nu e valabil pana pe 1 februarie...nici nu au vrut sa-mi primeasca actul.
este valabila ,incepand cu data la care ati facut-o la notar si pana cand intervine schimbarea subiectului ptr care ati dat declaratia , fiind obligata de lege sa anuntati ,contrariu intervine codul penal daca se depisteaza la o verificare.

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala eva_celebrity eva_celebrity Buna ziua,as dori sa stiu cat timp are valabilitate o declaratie notariala data pe proprie raspundere cum ca nu detin alte proprietati (pentru prelungire ... (vezi toată discuția)
Valabilitate declaratie notariala eva_celebrity eva_celebrity Buna ziua,as dori sa stiu cat timp are valabilitate o declaratie notariala data pe proprie raspundere cum ca nu detin alte proprietati (pentru prelungire ... (vezi toată discuția)
Cît timp este valabilă o declarție noarială pe propria răspundere? BOTOSANDREI BOTOSANDREI Bună ziua. Aș dori să îmi spuneți cît timp este valabilă o declarție noarială pe propria răspundere dacă nu este data valabilității trecută pe ... (vezi toată discuția)