avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declaratie notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declaratie notariala


Buna ziua,as dori sa stiu cat timp are valabilitate o declaratie notariala data pe proprie raspundere cum ca nu detin alte proprietati (pentru prelungire contract inchiriere locuinta ANL).Va multumesc!



Cel mai recent răspuns: Marcela Jechian , Consilier juridic 15:54, 25 Ianuarie 2012
declaratia este valabila pana la retragerea valabilitati de dtr , din cauza intrari in posesia altei proprietati SI AVETI aceasta obligatie , daca nu , este posibil , la depistare sa suportati o sanctiune penala , deci de dtr depinde valabilitatea ,cu exceptia daca nu ati stabil,it o data de expiratre a declaratiei.

Buna ziua!
Administratia locala este cea care stabileste conditiile de actualizare documentatiei ANL, inclusiv a adeverintei. Trebuie sa va informati acolo. Declaratia in sine nu are a perioada determinata de valabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate declaratie notariala eva_celebrity eva_celebrity Buna ziua,as dori sa stiu cat timp are valabilitate o declaratie notariala data pe proprie raspundere cum ca nu detin alte proprietati (pentru prelungire ... (vezi toată discuția)
Valabilitate declaratie notariala. eva_celebrity eva_celebrity Buna ziua,as dori sa stiu cat timp are valabilitate o declaratie notariala data pe proprie raspundere cum ca nu detin alte proprietati (pentru prelungire ... (vezi toată discuția)
Locuinta anl si mostenire casa. Cristian Bebe Cristian Bebe Buna ziua , As dori sa va adresez 2 intrebari si sper sa pot primi si raspuns, dar intai sa va povestesc pe scurt despre ce este vorba. O persoana ( X ) ... (vezi toată discuția)