avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valabilitate declaratie notariala.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valabilitate declaratie notariala.

Buna ziua,as dori sa stiu cat timp are valabilitate o declaratie notariala data pe proprie raspundere cum ca nu detin alte proprietati (pentru prelungire contract inchiriere locuinta ANL).Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: eva_celebrity , utilizator 10:08, 26 Ianuarie 2012
depuneti prin posta cu AR, declaratia data, la UNITATEA ANL cu care ati intocmit contractul sau la registratura luand nr.de inregistrare ,tot la ANL bine inteles.
Am vrut sa o depun si nu mi-au primit-o,de numar de inregistrare ce sa mai zic...oricum ANL-ul are legea lui...unica in lume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala eva_celebrity eva_celebrity Buna ziua,as dori sa stiu cat timp are valabilitate o declaratie notariala data pe proprie raspundere cum ca nu detin alte proprietati (pentru prelungire ... (vezi toată discuția)
Valabilitate declaratie notariala eva_celebrity eva_celebrity Buna ziua,as dori sa stiu cat timp are valabilitate o declaratie notariala data pe proprie raspundere cum ca nu detin alte proprietati (pentru prelungire ... (vezi toată discuția)
Cît timp este valabilă o declarție noarială pe propria răspundere? BOTOSANDREI BOTOSANDREI Bună ziua. Aș dori să îmi spuneți cît timp este valabilă o declarție noarială pe propria răspundere dacă nu este data valabilității trecută pe ... (vezi toată discuția)