avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Activitate luminitacreata

Activitate luminitacreata

daca lucrez in spital militar am dreptul sa fiu incadrata ca asistent medical cu studii superioare am inteles ca la spitalul militar craiova sunt persoane care au terminat facultatea si au reusit se fie incadrate conform studiilor am terminat in septembrie 2009 si am depus diploma la serviciul resurse umane si nimic de cite ori am intrebat s-a raspuns ca nu am dreptul in sistemul spitalelor militare daca ma poate ajuta cineva ce am de facut ca sa imi obtin acest drept va rog sa imi raspundeti,mentionez ca s-a spus ca nu m-a pus nimeni ca sa fac facultate ca nu sunt posturi pentru studii superioare multumesc
lucrez in spital militar si intreb daca exista cineva care a terminat facultatea de medicina pt asistenti medicali cu studii superioare?eu am doi ani de cind am terminat si imi spun ca nu exista in sistemul nostru prevazute posturi de asistenti medicali cu studii superioare.adevarut este ca eu nu stiu cu precizie care este legea care ne acorda marirea de salariu daca cineva stie va rog sa ma ajutati sa reusesc si eu vreau legea si art care spune ca sal de incadrare pleaca de la 1600leidaca exista cineva care lucreaza la spitalul militar central din bucuresti care are studii superioare rog frumos sa ma ajute:P