avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistenti medicali cu studii superioare in spitale ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistenti medicali cu studii superioare in spitale militare

lucrez in spital militar si intreb daca exista cineva care a terminat facultatea de medicina pt asistenti medicali cu studii superioare?eu am doi ani de cind am terminat si imi spun ca nu exista in sistemul nostru prevazute posturi de asistenti medicali cu studii superioare.adevarut este ca eu nu stiu cu precizie care este legea care ne acorda marirea de salariu daca cineva stie va rog sa ma ajutati sa reusesc si eu vreau legea si art care spune ca sal de incadrare pleaca de la 1600leidaca exista cineva care lucreaza la spitalul militar central din bucuresti care are studii superioare rog frumos sa ma ajute:P

Alte discuții în legătură

Asistent medical cu studii superioare Alexandra Anca Alexandra Anca Sunt asistent medical cu studii postliceale si lucrez in departamentul de ANESTEZIE -TERAPIE INTENSIVA cu competenta in TRANSFUZII. Sunt student in anul IV la ... (vezi toată discuția)
Asistenta medical cu studii superioare luminitacreata luminitacreata daca lucrez in spital militar am dreptul sa fiu incadrata ca asistent medical cu studii superioare am inteles ca la spitalul militar craiova sunt persoane care ... (vezi toată discuția)
Am castig de cauza? Traian ionescu Traian ionescu Lucrez de aproape 20 de ani ca asistent medical in cadrul unui spital, fiind absolvent de liceu sanitar .de curand am absolvit Facultatea de medicina sectia ... (vezi toată discuția)