avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am castig de cauza?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am castig de cauza?

Lucrez de aproape 20 de ani ca asistent medical in cadrul unui spital, fiind absolvent de liceu sanitar .de curand am absolvit Facultatea de medicina sectia asistenta sanitara.Am instiintat unitatea pentru a-mi schimba incadrarea conform studiilor insa mi-a spus ca nu are bani pentru a-mi mari salariul.La fel si in ceea ce priveste legea unica de salarizare.Intrebarile mele sunt:
-am castig de cauza daca dau in judecata spitalul pt marirea salariului conform studiilor superioare( mentionez ca studiile sunt in acelasi domeniu )
-de cand se aplica grila unica de salarizare?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 15:09, 2 Decembrie 2009
1. Faptul ca ati finalizat studiile superioare, nu obliga cu nimic angajatorul sa va schimbe functia.
2. Lege nr. 330 din 05/11/2009
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 762 din 09/11/2009
- in vigoare 01.01.2010
Nu puteti obliga angajatorul sa va plateasca ptr studii superioare daca postul pe care il ocupati este de studii medii. Angajatorul va poate trece pe post corespunzator studiilor in masura in care dispune de aceste posturi.
Iar in sistemul bugetar posturile cuprinse in organigrama se aproba de catre minister.
Sincer, nu stiu ce castig de cauza veti avea!

Grila unitara de salarizare se aplica din 1 ianuarie 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea personalului contractual din administratia publica dupa finalizarea studiilor superioare Gheorghe Giura Gheorghe Giura In prezent sunt incadrat ca referent I la o primarie din mediul rural compartimentul contabilitate studii medii. In iulie voi absolvi Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Incadrare Videodek Videodek as vrea sa stiu daca un asistent medical incadrat la inspectia sanitara din cadrul dsp vaslui in categoria functionari publici ca asistent inspector poate fi ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent studii superioare, bugetar dros dros Sunt absolvent de studii superioare, promotia 2009/2010, cu licenta, si sunt nou angajat, primul loc de munca, intr-o institutie bugetara, incepand cu luna ... (vezi toată discuția)