Alexandra Anca a scris:
Nu pot intelege de ce atata agresivitate! Nu ati citit cu atentie ceea ce am scris! Asta nu se poate numi comunicare civilizata. Imi pare rau, probabil ca sunteti medic de aveti o asemenea reactie (cu toate ca nu ar fi cazul). Cu toate astea, consider ca avem dreptul toti la a invata cat mai mult (bineinteles daca avem disponibilitate). Era vorba de ceea ce se va intampla in viitor cu un asistent medical cu studii superioare, care oricum inca nu are la dispozitie o fisa a postului si care ii este net superior unui asistent medical cu PL. In ceea ce ma priveste cunosc bine ce cuprinde fisa postului referitoare la statutul meu actual. Dorinta de a face si a invata mai mult , mai ales in ATI, NU CRED CA AR TREBUI SA FIE CONDAMNABILA. Este totusi ATI!!! Niciodata un asistent medical , chiar cu studii superioare, nu se va numi medic, desi de cele mai multe ori nu se poate lucra decat in echipa si RESPECTANDU-NE RECIPROC. Mi se pare elementar sa existe o diferenta intre diferitele grade de pregatire, avand in vedere programa parcursa in facultate, numarul de ani de pregatire si severitatea examenelor pe care trebuie sa le treci ca sa poti termina o facultate, totusi. Deci, daca mai punem in discutie si experienta pe care o dobandesti in ani de zile, lucrand in ATI, mi se pare absolut normal , absolvind o facultate sa ai dreptul in mod oficial sa avansezi si in practica. Va doresc mult bine!
Stimata Alexandra Anca, de unde si pana unde ati constatat agresivitate in rasounsul meu? Imi pare ca ati perceput gresit ceea ce am scris! Recititi textul cu atentie si veti observa ca nu transpare nicio agresivitate!