avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistenta medicala licentiata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistenta medicala licentiata

Buna ziua , ma numesc Rus Adela și as dori sa știu ce as putea face sa am un salariu corespunzător studiilor.
Sunt absolventa a facultății de medicina generala și medicina dentara , Vasile Goldis , din Arad, promoția 2009.lucrez ca și asistenta medicala la spitalul de copii, Cluj Napoca, de 16 ani.
în cadrul aceleași instituții , cu aceeași pregătire profesionala mai sunt angajate încă 6 asistente medicale care au absolvit facultatea cu 1 sau 2 ani înaintea mea.
Diferența este ca aceste persoane au beneficiat de o mărire de salariu , cu 20%, respectiv cu 25% fata de mine și încă vreo 15 persoane care am absolvit anul trecut.este posibil ca în aceeași instituție , persoane cu aceleași atribuții și aceeași pregătire profesionala , sa aibă un salariu asa de diferit????#-o
Va rog mult de tot sa ma ajutați cu ceva , niște sfaturi despre ce as putea face...


mulțumiri . Adela
Cel mai recent răspuns: rus adela , utilizator 15:02, 19 Februarie 2010
ati facut o cerere de trecere la studii superioare la care atasati o copie dupa diploma de asistent medical licentiat.Aceste acte le depuneti la secretariatul spitalului, apoi ele vor ajunge la DSP. Asa am facut eu si dupa 3 luni mi s-a aprobat.Salariul s-a marit cu 20%.
da, mulțumesc, dar am făcut deja acea cerere de trecere la studii superioare, dar nu am primit decât 5% #-o #-o#-o... eu cred ca nu e corect fata de noi , iar celelalte colege( care au terminat facultatea acum 2 ani , respectiv acum 1 an) sa aibă 20% sau 25% mărire de salariu..#-o#-o.
cererea respectiva a fost făcută în luna octombrie, anul trecut 2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Libera practica ContSters307991 ContSters307991 Buna ziua, va scriu pe acest forum in speranta ca ma veti ajuta in problemele cu care ma confrunt. Prima ar fi daca am terminat rezidentiatul si nu am promovat ... (vezi toată discuția)
Ssd=asistent medical diplomat? Mihai Mihaela Mihai Mihaela Buna seara!As ruga frumos pe cineva sa ma ajute cu un sfat.Am absolvit in 2008 Facultatea de asistenta medicala-specializarea medicina generala,am trecut ... (vezi toată discuția)
Asistent medical cu studii superioare Alexandra Anca Alexandra Anca Sunt asistent medical cu studii postliceale si lucrez in departamentul de ANESTEZIE -TERAPIE INTENSIVA cu competenta in TRANSFUZII. Sunt student in anul IV la ... (vezi toată discuția)