buna ziua am o problema si nu am gasit nicaeri nici un raspuns sunt cercetat penal pentru inselaciune art 1,2,3 si inainte sa incepa procesul penal am primit o scrisoare de la parchet care spune
Va facem cunoscut ca prin rechizitorul parchetului sa dispus in baza art263 alin 4 rap la la art 10 alin1 lit d C.pr.pen scoaterea dumneavoastra de sub urmarire penala pentru inselaciune intrucat nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii.
Noi sunte 16 insi in fapta si toti am primit la fel dar dupa ce am primit aceasta foaie am primit si de la tribunal in decurs de 3 zile k va incepe procesul penal impotriva noastra,unele persoane au primit si o foaie in care scrie ca a fost o eruare dar eu nu am primit aceasta foaie adik eu sunt cercetat penal dar procuratura mia dat drumul precizez k o singura persoana din cate am inselat doreste sa fim judecati penal.dar aceasta persoana nu imi apartine mie adica nu am inselato eu,si totusi nea dat in judeacta pe toti si nea bagat si celelalte persoane care nu au nici o pretentie de la noi ce poate sa insemne asta va rog sa ma ajutati va multumesc
:((
va rog sa ma ajutati k sunt disperat sa va spun in mare parte ce am facut
am intrat pe net si am gasit un articol cu ofer bani imprumut fara garantiii si ce mia trecut prin cap am postat si eu un anut din ala si am inceput sa primesc telefoane ce mia venit prin cap sa le spun la toti cei care sunau k daca vor sa obtina un imprumut trebuie sami trimita banii de drum pana ala ei k sa pot sa merg si asa am facut pana ce sau strans o paguba totala de 40000 de lei dar de la persoane diferite ceream cam in jur de 200 de ron de persoana in final mau prins si mau bagat pe arest am sta 2 luni si dupa aceia am fost eliberat sub control judiciar acum ma macina gandul am vro sansa sa scap cu suspendare nu am mai avut nimic penal inainte am recunoscut din prima acum momenta lucrez cu carte si contract de munca am vro sansa sa sacp cu suspendare va rog sa ma ajutati cu un sfat VA MULTUMESC FRUMOS
in urma cu un an am luat teapa de 200 de lei de la un individ kare pretindea k da bani cu imprumut lam contacta si mia spus sai depun 200 lei in cont k sa fie sigur k incheiem contractul iam depus si dupa aceia sia inchis telefonul dupa aceeia mam apucat si eu si timp de un an am inselat circa 310 persoane din diferite orase dar pana la urama au intrat cei de la B.C.C.O pe fis si niau descoprit neu luat la sectie si neau pus sa dam declaratii iar noi am recunoscut tot ce am facut din prima nu am mai avut alte atecendente penale nu am mai avut probleme cu legea si mau bagat la arest si am stat 2 luni dupa aceia mau eliberat sub control judiciar in momentul de fata lucrez cu contract de munca mam linisti va rog sami spuneti ce mi se poate intampla va multumesc