buna ziua am o problema si nu am gasit nicaeri nici un raspuns sunt cercetat penal pentru inselaciune art 1,2,3 si inainte sa incepa procesul penal am primit o scrisoare de la parchet care spune
Va facem cunoscut ca prin rechizitorul parchetului sa dispus in baza art263 alin 4 rap la la art 10 alin1 lit d C.pr.pen scoaterea dumneavoastra de sub urmarire penala pentru inselaciune intrucat nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii.
Noi sunte 16 insi in fapta si toti am primit la fel dar dupa ce am primit aceasta foaie am primit si de la tribunal in decurs de 3 zile k va incepe procesul penal impotriva noastra,unele persoane au primit si o foaie in care scrie ca a fost o eruare dar eu nu am primit aceasta foaie adik eu sunt cercetat penal dar procuratura mia dat drumul precizez k o singura persoana din cate am inselat doreste sa fim judecati penal.dar aceasta persoana nu imi apartine mie adica nu am inselato eu,si totusi nea dat in judeacta pe toti si nea bagat si celelalte persoane care nu au nici o pretentie de la noi ce poate sa insemne asta va rog sa ma ajutati va multumesc
:((