avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Activitate violeta_68

Activitate violeta_68

Răspuns la discuția Raport fiscal zilnic
In urma unui control al inspectorilor de la antifrauda o societate a primit amenda 8000 ron pe motiv ca nu a listat zilnic raportul fiscal chiar daca era 0.
Răspuns la discuția Taxare inversa
Multumesc !
Discuție Taxare inversa
Cand expira taxarea inversa la grau consum? Imi puteti preciza baza legala? Va multumesc.
Daca firma are incasari prin casa de marcat o data la cateva zile(poate chiar mai mult), este obligatoriu sa listeze Raportul zilnic de la casa de marcat in fiecare zi, in conditiile in care nici plati nu are decat foarte rar (astfel ca zilnic, in mare majoritate, nu va avea operatiuni pe registrul de casa, iar soldul va fi "0" zero)?
Ar fi suficient daca ar lista Z-ul doar in zilele cand are incasari?
Dar registrul de casa? Se poate completa doar in zilele cand sunt operatiuni?
Si legislatia, va rog.
Mai este obligatoriu ca un SRL sa acorde concediu de odihna in functie de vechimea salariatului in munca? Unde este specificata aceasta prevedere?
Buna ziua .
Va rog sa ma ajutati la completarea decl 112 pentru un salariat pensionar.
Discuție Este legal?
Buna ziua. Am primit o adresa de la o firma cu care colaboram in care ne solicita transmiterea de date financiare si anume balanta si situatiile financiare pe ultimii 2 ani cat si un certificat constatator de la Registrul Comertului. Ei motiveaza aceasta cerere prin faptul ca au incheiat un contract de asigurare a solvabilitatii si vor sa analizeze situatia in care se afla clientii cu care au contracte in desfasurare.
Va rog sa ma lamuriti daca este legala cererea care am primit-o.
Va multumesc.