avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Este legal?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Este legal?

Buna ziua. Am primit o adresa de la o firma cu care colaboram in care ne solicita transmiterea de date financiare si anume balanta si situatiile financiare pe ultimii 2 ani cat si un certificat constatator de la Registrul Comertului. Ei motiveaza aceasta cerere prin faptul ca au incheiat un contract de asigurare a solvabilitatii si vor sa analizeze situatia in care se afla clientii cu care au contracte in desfasurare.
Va rog sa ma lamuriti daca este legala cererea care am primit-o.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:51, 15 Mai 2012
Nu le transmiteti decat un certificatul constatator.
De datele din bilant pot face rost de la Registrul Comertului, la fel si de un certificat constatator. Daca doriti sa mentineti relatiile comerciale cu aceasta firma le puteti pune dvs la dispozitie aceste acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere bilant zz7even zz7even in noiembrie 2007 am infiintat o societate comerciala ( deci sunt incepator ) si m-a sunat contabilul sa ma duc sa iau bilantul de la el si sa il depun , din ... (vezi toată discuția)
Procedura dizolvare srl tig tig Buna ziua, Doresc info asupra procedurilor de dizolvare SRL ,CUI din 2000,fara activitate din 2008,contabilitate la zi ,fara activitate,fara datorii,2 ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar steluta bz steluta bz In completarea intrebarii anterioare privind impozitul forfetar pentru firmele suspendate prin Camera de Comert, care sunt urmatorii pasi de facut pentru a ... (vezi toată discuția)