avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale depunere bilant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

depunere bilant

in noiembrie 2007 am infiintat o societate comerciala ( deci sunt incepator ) si m-a sunat contabilul sa ma duc sa iau bilantul de la el si sa il depun , din motive personale nu am ajuns la anaf , daca ma duc luni ( 18 feb 2008 ) ce mi se intampla ?
Bilantul se depune numai la registrul comertului. S-ar putea sa iei o amenda, desi ma indoiesc.
nu se depune la ORC dupa ce in prealabil a fost vizat la Administratia Finanaciara?
Nu.
se depune bilantul la Administratia Financiara de care apartine societatea. Nu primiti nici o amenda. Apoi se publica la Registru.
Bilantul contabil pt anul 2007 se depune mai intai la Administratia Financiara in a carei raza teritoriala se afla sediul social al societatii si apoi se depune la ORC. Atentie la termenul dintre data semnarii Hotararii AGA care il aproba si data depunerii la Administratie si apoi la ORC, trebuie sa fie de 15 zile de la data aprobarii de catre AGA, ca sa nu se puna problema amenzii de la ORC. Termenul limita pana la care se depune Bilantul contabil la Administratia Financiara este de 30.04.2008.

Mult succes,
CONS

Alte discuții în legătură

Bilant 2009 emi69aki emi69aki Este adevarat ca anul acesta situatile financiare pentru 31.12.2009 pentru firme nu se mai depun la administratii financiare ci direct la Registrul Comertului? ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant la 31.12.2009 doinaionescu doinaionescu unde se depune bilantul la 31.12.2009, direct Oficiul reg comertului, sau si Ad financiara de sector (vezi toată discuția)
Termen depunere bilant carmen carolina carmen carolina Buna ziua, Care este termenul de depunere al bilantului in cazul in care nu am depus declaratia 100 in decembrie? Stiu ca trebuie sa depun declaratia 101 ... (vezi toată discuția)