avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu odihna in functie de vechimea in munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu odihna in functie de vechimea in munca

Mai este obligatoriu ca un SRL sa acorde concediu de odihna in functie de vechimea salariatului in munca? Unde este specificata aceasta prevedere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:41, 5 Septembrie 2012
Nu este nicio obligatie in acest sens. Acordarea dreptului de concediu de odihna pe baza criteriului de vechime in munca se face numai daca sunt negociate grile de acordare in contractul colectiv de munca sau sunt prevazute in RI.
Acest mod de acordare a CO poate fi reglementat in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna car-men car-men Buna seara, Ma intereseaza si pe mine daca este vreo problema daca acord zile de concediu de odihna diferentiat ? Am obligativitatea de a trece asta in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna suplimentar 14 zile IldikoB IldikoB Buna ziua, Am cautat in forum dar nu am gasit referire asa ca indraznesc sa postez intrebarea: Firma de transport poate acorda concediu de odihna suplimentar ... (vezi toată discuția)
Durata concediu de odihna diferita conform vechimii in munca LuandaCazan LuandaCazan Buna ziua, am o nelamurire: exista vreo reglementare legala in vigoare care sa monitorizeze zilele de concediu acordate salariatilor, sau este totul la ... (vezi toată discuția)