avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate victor33

Activitate victor33

Buna ziua!
Am rugamintea daca se poate sa ma ajutati .
Doresc sa deschid o firma cu domeniu de activitate comertul dar si intermedieri in ramura tipografie.
Nu stiu ce fel de firma sa aleg .
M-am gandit la o Asociatie Familiala .
Dumnevoastra ce imi recomandati si de ce?

Multumesc.
Răspuns la discuția Asociatie fam. ori srl?
george_neagu a scris:

Faceti-va un srl. Nu e el prea ieftin la deschidere dar ulterior se preteaza la o dezvoltarea in timp. Atentie la inceput, daca va hotarati sa deveniti asociati, impreuna cu partenerul. Nu faceti chiar 50% si 50% mai ales daca dumneavostra va veti ocupa mai mult de firma si puneti-va dumneavostra ca administrator pentru a nu va incurca in caz ca va certati in timp cu partenerul. Puneti de fiecare data raul in fata caci puteti ramane fara firma.

Buna ziua si va multumesc pentru amabilitate. . Sa inteleg ca este mult mai profitabil un srl ?
Un amic sustine ca taxele si impozitele sunt mai mici in cazul unei Asociatii Fam decat la un srl. Va multumesc pentru amabilitate si scuzati-mi insistenta deoarece sunt total pe dinafara la acest capitol si doar nevoia ma impinge spre deschiderea unei afaceri.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Răspuns la discuția Asociatie fam. ori srl?
Buna ziua si va multumesc pentru amabilitate. . Sa inteleg ca este mult mai profitabil un srl ?
Un amic sustine ca taxele si impozitele sunt mai mici in cazul unei Asociatii Fam decat la un srl. Va multumesc pentru amabilitate si scuzati-mi insistenta deoarece sunt total pe dinafara la acest capitol si doar nevoia ma impinge spre deschiderea unei afaceri.
Buna ziua. Locuiesc la parterul unui imobil si doresc sa deschid un magazin alimentar dar nu stiu cum sa procedez.
Am rugamintea daca se poate sa-mi dati niste sfaturi privitoare la genul firmei pentru care sa optez.
Asociatie fam. ori srl?
Care dintre ele sunt mai economice in privinta taxelor si impozitelor?
Ce ma sfatuiti?
Va multumesc pentru intelegere.