avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

Buna ziua!
Am rugamintea daca se poate sa ma ajutati .
Doresc sa deschid o firma cu domeniu de activitate comertul dar si intermedieri in ramura tipografie.
Nu stiu ce fel de firma sa aleg .
M-am gandit la o Asociatie Familiala .
Dumnevoastra ce imi recomandati si de ce?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:45, 11 Septembrie 2013
Daca nu angajati persoiane in afara membrilor familiei puteti face AF daca nu e recomandat un SRL
Va recomand infiintarea unei intreprinderi individuale( entitate fara personalitate juridica) la care contabilitatea se tine in partida simpla ca la intrepriderea familiala( af nu se mai numeste din anul 2008) pe care puteti angaja terte persoane - din familie sau din afara familiei. Detalii infiintare ii aici:
- [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa infiintez o asociatie familiala a159 a159 Buna ziua! Am rugamintea ,daca are cineva rabdare sa-mi raspunda la cateva intrebari deoarece vreau sa infiintez o AF si nu am nici o vaga idee, astfel: ... (vezi toată discuția)
Asociatia familiala - sotul poate lucra daca are statutul de salariat la o s.c? SIMON ERZSEBET SIMON ERZSEBET daca deschid o asociatie familiala sotul poate sa lucreze cu mine daca este angajat la o firma ?(SRL) cam cat costa totul ca sa deschid ?(am sediul) multumesc (vezi toată discuția)
Costuri intreprindere individuala si avantaje aylinutza aylinutza care sunt costurile infiintarii unei intreprinderi individuale si ce avantaje are aceasta fata de un AF?eu si sotul vrem sa dechidem un magazin intr-un spatiu ... (vezi toată discuția)