avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Activitate iliedana

Activitate iliedana

Buna Ziua . Fratele meu a avut un accident cu masina firmei , la acrosat un tir si la trimis pe contrasens izbinduse de un cap de pod , tirul nu a oprit si a continuat drumul . La fata locului a venit politia si a intocmit un PV cu avertisment . Intrebarea mea este daca are vreun sens sa contestam PV in vederea anularu lui .Patronul firme nu are casco si vrea bani pe masina ce sanse are de asi recupera bani pe masina .Va multumesc .
Răspuns la discuția accident
el nu a patit nimic grav ,dar patronul vrea sa plateasca el masina.nu raspunde in fata legii si patronul ,ca nu are actele toate in regula ? protectia muncii medicina muncii si neanuntatea itm -ului ca accident de minca?
Discuție accident
cumnatul meu a avut un accident ieri .a fost aruncat in sant de un tir care a fugit de la locul faptei. el conducea masina de serviciu iar in urma accidentului masina a fost avariata 80%.patronul nu ii facuse protectia muncii ,medicina munci ,dar nu a semnat nici o hirtie cum ca raspunde de daunele facut masini. ce se poate intimpla ca urmare pt cumnatul meu?:(