avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare proces verbal

Buna Ziua . Fratele meu a avut un accident cu masina firmei , la acrosat un tir si la trimis pe contrasens izbinduse de un cap de pod , tirul nu a oprit si a continuat drumul . La fata locului a venit politia si a intocmit un PV cu avertisment . Intrebarea mea este daca are vreun sens sa contestam PV in vederea anularu lui .Patronul firme nu are casco si vrea bani pe masina ce sanse are de asi recupera bani pe masina .Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 20:38, 1 Noiembrie 2011
daca nu are casco atunci pv trebuie sa indice ca si vinovat TIR si sa isi recupereze paguba in baza RCA acestuia. nu conteaza sanctiunea aplicata prin pv ci stabilirea culpei ceea ce va activa politia RCA.
Daca politia nu se implica in gasirea celuilalt participant la trafic sunt slabe sanse. Incercati sa va adresati Fondului de Protectie al Victimelor Strazii dar va trebuie un martor care sa confirme spusele dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu autor necunoscut matea adriana matea adriana Ma numesc Matea Adriana din Pitesti,vineri 16.05.2009 in judetul Valcea,localitatea Caineni,a avut loc un accident soldat cu pagube foarte mari,noi mergeam ... (vezi toată discuția)
Ajutor catalina 28 catalina 28 Buna ziua! Am si eu o intrebare.Am avut un accident de masina.In urma procesului verbal s-a ajuns la concluzia ca a fost culpa comuna.Atat eu,cat si ... (vezi toată discuția)
Accident auto anamariamed anamariamed Buna ziua, am si eu o nelamurire in ceea ce priveste solutionarea unei daune auto. Astazi am fost implicata intr-un accident auto, eu am intrat in depasirea ... (vezi toată discuția)