Buna ziua! Am primit o decizie pentru atragerea raspunderii solidare conf. art.27, 28 din OG 92/2003, emisa de Administratia Finan Publice,insa nu s-a deschis procedura de insoventa. Au dreptul sa decida raspunderea solidara fara o decizie judecatoreasca? Mentionez ca in cadrul firmei(srl) suntem doi actionari ambii avand calitatea de administratori, insa deciziile au apartinut celuilat actionar.Nu mi-am insusit functia de administrator, nici nu am luat o decizie majora.Plus ca o buna perioada de timp am fost in concediu pt cresterea copilului.Pot sa contest decizia avand ca motiv perioada in care nu am avut legaturi cu firma (desi in documente am figurat ca actionar), sau faptul ca nu se poate demonstra reaua credinta? Astept cu nerabdare raspunsurile d-voastra!!:((
Buna ziua!
Traiesc in concubinaj cu un barbat din 2005, avem impreuna un copil nascut in 2008.Avand in vedere ca relatia nu merge asa cum ar trebui ci e ca si incheiata, singurul lucru care ramane la mijloc este copilul.Cum se procedeaza cu custodia copilului in aceste conditii?In cazul in care ne intelegem cu privire la custodia micutului, este de exemplu legal sau are vreo valoare un act notarial (o declaratie a unuia dintre parintii sau a amandurora cu privire la cresterea micutului) sau este necesara o hotarare judecatoreasca pentru conformitate/legalitate, ca sa fie totul in regula si copilul sa aiba un stat clar stabilit?