avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate gialo

Activitate gialo

Discuție mostenire
sant unic mostenitor prin acte a 1,50ha de padure mostenita de la iobagi intrebarea mea pt d-voastra este daca este obligatoriu sa ma inscriu intr-o asociatie de paduri si pasuni sau as putea sa-mi revendic drepturile fara a fi in cadrul unei asoc.?
In cazul in care se achita o parte din suma prevauta in somatia de executare silita mai este valabil acel act de somatie? si as dori sa va mai intreb daca contestatia la executare siita se depune in termen de 15 zile de la data primirii somatiei?va multumesc
Buna . In urma cu 3 ani am solicitat un credit de la o IFN .De aproximativ un an nu am mai putut achita ratele acestui credit deoarece nu mai am un loc de munca. Am primit acasa o somatie de executare silita atasat contractul de credit,cererea de executare,adev.venit de la fostul loc de munca precum si un proces verbal de stabilire a cheltuielilor de executare care constituie titlu executoriu.Toate aceste acte personale enumerate mai sus le-am primit prinse una de cealalta cu o agrafa de birou fara UN PLIC.Intrebarea mea pt d-voastra este normal si legal ca documente ce contin date personale serie ,nr c.i si cnp trimise tocmai de un executor judecatoresc sa ajunga im posesia detinatorului fara un plic tip recomandat cu aviz de primire.?Ma intreb prin cate maini au trecut acele date personale?As dori sa va mai intreb daca acel proces verbal de stabilire a cheltuielilor de executare ce constituie un titlu executoriu este suficient sa fie semnat de un executor judecatoresc sau ar trebui semnat si de un judecator?