avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită plata partiala dupa somatie
Discuție deschisă în Executare silită

plata partiala dupa somatie

In cazul in care se achita o parte din suma prevauta in somatia de executare silita mai este valabil acel act de somatie? si as dori sa va mai intreb daca contestatia la executare siita se depune in termen de 15 zile de la data primirii somatiei?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 13:20, 23 Octombrie 2011
Contestatia la executare o faceti in 15 zile de la comunicare iar in aceasta expuneti si motivul platii partiale.
Somatia trebuie sa mentioneze suma datorata la momentul cand v-a fost comunicata. Asadar, daca ati achitat suma inainte de primirea somatiei, puteti formula contestatie la executare. Daca ati achitat-o dupa, nu puteti.
Contestatia la executare se formuleaza in 15 zile de la comunicarea actului contestat. Contestatia impotriva executarii silite in ansamblil sau se formuleaza in 15 zile de la comunicarea somatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie CORINA CONSTANTIN CORINA CONSTANTIN O rugaminte:am primit somatia de plata,trebuie sa platesc in 1 zi, daca nu platesc si fac contestatie la executare, se suspenda executarea sau se poate trece ... (vezi toată discuția)
Unde se da in judecata un executor judecatoresc? ghgg ghgg Speta ar fi urmatoarea: In fapt Dna Executor a facut executarea pentru o suma mai mare decat soldul datorat firmei creditoare. Desi a fost notificata despre ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi și somație de la executor pentru un credit de la un ifn. suma împrumutată a fost 1000 de lei, iar acum am de plată 13.851,43 de lei, ce pot face? Fulgeratul Fulgeratul Buna ziua! in luna iunie 2018 am contracat un credit pe termen scurt, prin contract la distanta de la un IFN, credit pe care nu am reusit sa-l achit la ... (vezi toată discuția)