avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna . In urma cu 3 ani am solicitat un credit de la o IFN .De aproximativ un an nu am mai putut achita ratele acestui credit deoarece nu mai am un loc de munca. Am primit acasa o somatie de executare silita atasat contractul de credit,cererea de executare,adev.venit de la fostul loc de munca precum si un proces verbal de stabilire a cheltuielilor de executare care constituie titlu executoriu.Toate aceste acte personale enumerate mai sus le-am primit prinse una de cealalta cu o agrafa de birou fara UN PLIC.Intrebarea mea pt d-voastra este normal si legal ca documente ce contin date personale serie ,nr c.i si cnp trimise tocmai de un executor judecatoresc sa ajunga im posesia detinatorului fara un plic tip recomandat cu aviz de primire.?Ma intreb prin cate maini au trecut acele date personale?As dori sa va mai intreb daca acel proces verbal de stabilire a cheltuielilor de executare ce constituie un titlu executoriu este suficient sa fie semnat de un executor judecatoresc sau ar trebui semnat si de un judecator?
Cel mai recent răspuns: m.belu , utilizator 00:57, 20 Octombrie 2011
Daca atacati executorul judecatoresc invocand nerespectarea actele normative de protectie a cofidentialitatii datelor personale,posibil sa aveti castig de cauza, dar, acest lucru nu inlatura caracterul si efectele executarii silite!
Si, da, pentru stabilire cheltuieli de executare, este suficienta doar semnatura executorului judecatoresc, fara a fi necesara semnatura judecatorului! Ca si la notar: au anumite tarife pentru serviciile prestate, fara contrasemnaturi!
Ultima modificare: Joi, 20 Octombrie 2011
m.belu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea de a fi actionat in instanta fara instiintare prealabila? mint_chocolate mint_chocolate Buna ziua! Ma confrunt cu o problema destul de delicata si va rog foarte mult sa ma ajutati cu cateva lamuriri. In anul 2007 matusa mea a contractat un ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari imi cere despagubiri la un contract de credit catalin_razvan catalin_razvan Buna ziua, am lu-at un credit de la o banca in valoare de 10000 de euro. din pacate nu am mai putut plati, am fost contactat de cei de la [editat] nu am ajuns ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri titlu executoriu leusan leusan daca un contract IFN ,pentru care s-a executat silit debitorul pentru,, rate restante ,penalitati si capital ramas de rambursat la contractul cu nr xxxxx\\" , ... (vezi toată discuția)