avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Activitate alina_bubu

Activitate alina_bubu

Răspuns la discuția incalcarea conditiilor de munca
Multumesc pentru raspuns.
Dar in faptul ca am ajuns la spital din cauza ca am fost pusa doar eu sa spal geamurile in frig, in conditiile in care eram deja racita la rinichi, nu ma ajuta cu nimic?
Nu pot face nimic sa nu se mai intample?
Multumesc frumos.
Buna ziua.
Ieri la locul de munca dintre cei 4 angajati eu am fos pus de seful de zona sa spal geamurile dimineata la ora 10.
Eu am probleme cu rinichii, in conditiile in care la serviciu am lucrat in frig, deoarece de 1 an de zile nu ne-a reparat nimeni usa de la intrare, aceasta fiind in permanenta deschisa.
Ieri dupa ce am sters geamurile, care sunt foarte multe, afara, am avut o criza de rinichi, am mers la farmacie mi-am luat pastila dar nu mi-am revenit si am mers la spital, in timpul serviciului.
Medicul de la urgente mi-a bagat perfuzie si mi-a dat concediu medical 5 zile la urgenta.
Problema este ca nu stiu ce sa fac, pentru ca vor sa ma dea afara, fiind la patron, si nu vor sa verifice pe camere ce s-a intamplat.
Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat, sa stiu ce am de facut.
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția greseala pe casa de marcat
Se poate ca pentru o asemenea greseala managerul de zona (sefa noastra caruia dam explicatii) sa-mi faca referat ?
Se spune ca la trei referate esti dat afara.
Cum sa raspund de aceasta greseala in fata ei?
Ca o sa urle la mine maine si nu stiu ce sa-i raspund.
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția greseala pe casa de marcat
Multumesc pentru raspuns.
Mi-era teama ca o sa-mi opreasca bonurile de masa.
Oricum voi face probabil o nota explicativa.
Dar e bine ca nu este o problema foarte grava.
Buna seara.
Am o problema si nu stiu ce sa fac.
Va rog sa ma ajutati.
Lucrez ca operator calculator iar in fiecare seara trebuie scos Z-ul cu toate incasarile din ziua respectiva.
Problema este ca nu am scos aseara acest Z , iar colegii mei dupa tura de azi nu au observat si au batut in continuare tot ce s-a incasat azi ,iar ei vor scoate in aceasta seara un singur Z cu incasariele si de aseara, nu stiu cum sa fac sa justific lipsa Z-ului de aseara.
Va multumesc.