avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale incalcarea conditiilor de munca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

incalcarea conditiilor de munca

Buna ziua.
Ieri la locul de munca dintre cei 4 angajati eu am fos pus de seful de zona sa spal geamurile dimineata la ora 10.
Eu am probleme cu rinichii, in conditiile in care la serviciu am lucrat in frig, deoarece de 1 an de zile nu ne-a reparat nimeni usa de la intrare, aceasta fiind in permanenta deschisa.
Ieri dupa ce am sters geamurile, care sunt foarte multe, afara, am avut o criza de rinichi, am mers la farmacie mi-am luat pastila dar nu mi-am revenit si am mers la spital, in timpul serviciului.
Medicul de la urgente mi-a bagat perfuzie si mi-a dat concediu medical 5 zile la urgenta.
Problema este ca nu stiu ce sa fac, pentru ca vor sa ma dea afara, fiind la patron, si nu vor sa verifice pe camere ce s-a intamplat.
Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat, sa stiu ce am de facut.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: alina_bubu , utilizator 19:12, 14 Decembrie 2011
Stimata doamna,
Cata vreme sunteti in concediu medical- corect concediu pentru incapacitate temporara de munca , angajatorul nu va poate concedia contractul fiind suspendat de drept . Apoi cand reveniti ramane de vazut ce va face . Daca concedierea va fi abuziva poate fi contestata in instanta.
Cu stima,
Multumesc pentru raspuns.
Dar in faptul ca am ajuns la spital din cauza ca am fost pusa doar eu sa spal geamurile in frig, in conditiile in care eram deja racita la rinichi, nu ma ajuta cu nimic?
Nu pot face nimic sa nu se mai intample?
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical kriss80 kriss80 Buna seara, Astazi mi-a cerut parerea o colega vis-a-vis de o problema cu care se confrunta. Din pacate nu am stiut ce sa ii raspund si ce sfaturi sa ii dau. ... (vezi toată discuția)
Spitale... medici... românia ContSters325926 ContSters325926 Acum doua luni,am simtit odurere intercostala,durere care se tot accentua si am mers la medlife...minau pus diagnostic de :nevralgie intercostala,dupa doua ... (vezi toată discuția)
Mama internata cu copilul ellaene ellaene Buna ziua, va scriu pentru ca am o problema serioasa la munca prin care mi se solicita sa-mi dau demisia. M-am internat vineri cu fetita mea de 10 ani in ... (vezi toată discuția)