avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Activitate lucianDINAMO

Activitate lucianDINAMO

Discuție pretentii
am accidentat un pieton pe trecerea de pietoni-eu verde el verde --si la-m atins cu oglinda iar din impact a cazut si sia spart capul .A fost dus la spital i sau facut analize +raze etc nu a avut nevoie de spitalizare si a dat declaratie ca nu are pretentii. permisul mia fost ridicat ptr 60 zile.se poate intoarce victima de a cere pretentii
Răspuns la discuția dator la stat
va aduc la cunostiinta ca mi sa comunicat ca mi se vor face proprie pe conturile deschise la anumite banci dar stiam ca nu pot oprii alocatia de stat si am incercat la 2 luni sa scot banii si nu am putut . mai pot face ceva?ce ma sfatuiti sa fac? am incercat sa desfiintez si conturile dar mi sa spus ca atit timp cit am proprire nu pot sa inchid contul . va multumesc anticipat
am fost destituit din MAI ptr ca am fost urmarit penal intr-un caz de contrabanda iar parchetul diicot mia dat scoaterea de sub urmarire deaoarece nu sunt intrunite elementele constitutive ale faptei .am dat in contencios administrativ institutia iar aceasta a trimis o INTIMPINARE { prin care cere instantei ca totusi aceasta fapta exista }}}la tribunal si mentionind ca acest caz sa se judece in lipsa institutiei nespecificand motivul.ce ma sfatuiti sa fac?
Discuție dator la stat
mi sa facut proprie --oprire- de catre ANF pe locatia de stat a copiilor care mi se vireaza pe card la [editat] --acesta este singurul venit .este legal si ce pot sa fac