avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pretentii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pretentii

am accidentat un pieton pe trecerea de pietoni-eu verde el verde --si la-m atins cu oglinda iar din impact a cazut si sia spart capul .A fost dus la spital i sau facut analize +raze etc nu a avut nevoie de spitalizare si a dat declaratie ca nu are pretentii. permisul mia fost ridicat ptr 60 zile.se poate intoarce victima de a cere pretentii
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:44, 22 Octombrie 2011
Daca a dat declaratie in fata organelor de politie ca nu emite pretentii e mai putin probabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare prioritate trecere pietoni, vatamare corporala Cosminthz Cosminthz Buna seara, Din nefericire am fost implicat intr-un accident rutier, nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni si am lovit o femeie rezultand vatamare ... (vezi toată discuția)
Accident fara victime, neacordare prioritate tafalanvaleriu tafalanvaleriu daca am avut permisu luat pentru depasire pe linia continua in aprilie 2011,si acum nu am acordat prioritate si am facut accident fara victime,si mi sa ... (vezi toată discuția)
Accident soldat cu rãnire de persoana pe trecerea de pietoni Carina2014 Carina2014 Buna ziua, In urma cu doua saptamâni am accidentat o bătrâna pe trecerea de pietoni, am oprit si am acordat prioritate după care ea s a întors din drum ... (vezi toată discuția)