avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Actiune in contencios administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Actiune in contencios administrativ

am fost destituit din MAI ptr ca am fost urmarit penal intr-un caz de contrabanda iar parchetul diicot mia dat scoaterea de sub urmarire deaoarece nu sunt intrunite elementele constitutive ale faptei .am dat in contencios administrativ institutia iar aceasta a trimis o INTIMPINARE { prin care cere instantei ca totusi aceasta fapta exista }}}la tribunal si mentionind ca acest caz sa se judece in lipsa institutiei nespecificand motivul.ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:15, 21 Octombrie 2011
Fiecare parte are un punct de vedere pe care -l transmite instantei. Instanta judeca si da verdictul !
Datoria dvs. este aceea de a desfiinta ,cu probe, intampinarea institutiei.
Nu este niciun impediment daca au solicitat judecarea in lipsa .. dvs trebuie sa sustineti cele specificate in cererea de chemare in judecata , iar in sprijinul afirmatiilor facute deopuneti copia rezolutiei date de catre Parchet - NUP in cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul unei probe ilarionciobanu ilarionciobanu Am avut un un proces unde institutia MAI avea probe la dosar interceptarile telefonice date de catreDIICOT care dupa ei si si ce reiese din convorbiri reiezea ... (vezi toată discuția)
Diicot ZOMOLSES ZOMOLSES poate politia de frontiera sa aduca in instanta si sa sustina aceleasi probe ptr care am fost cercetat de catre DIICOT si ptr care mi sa dat scoaterea de sub ... (vezi toată discuția)
Am fost destituit abuziv luciano72 luciano72 in urma ascultarii telefonului am fost destituit din politie inainte sugerindu mi sa imi dau demisia:motivul : divulgare a secretului de servici unor ... (vezi toată discuția)