Buna ziua.Este un contract de imprumut facut intre parti ,cu martori ,fara dobanda fara absolut nici o alta obligatie decat cele specificate mai sus ..la indeplinirea termenului trebuiau facute actele de vanzare cumparare ...de buna credinta am continuat si am dat bani , bineinteles pe baza de chitanta de mana ...
Buna ziua. In fapt ,am incheiat o intelegere scrisa,cu 3 martori , cu un individ ,reprezentand contravaloarea a 50% din valoarea unui imobil ce urma sa imi fie vandut dupa perfectarea actelor de mostenitor .La incheierea intelegerii scrise ( contract de imprumut ) se obliga sa finalizeze in termen de 60 zile actele de vanzare a imobilului si sa puna in posesia mea imobilul cu spatiile aferente unde urma sa ma mut , suma imprumutata urmand sa constitue avans din pretul de achizitie convenit .La data scadenta ,acesta a refuzat sa respecte obligatiile avute prin contract privind intocmirea actelor de vanzare cumparare ssolicitand sume suplimentare fata de cele convenite initial .Intrucat acesta refuza categoric solutionarea litigiului pe calea amiabila ,si mai mult ,deschide conflicte nejustificate pe aceasta tema , rog sa ma indrumati in rezolvarea la aceasta problema .Va multumesc
Buna tuturor ... conform articolului prezentat mai sus am fost sanctionat cu 6 puncte penalizare si 402 RON amenda (201 RON in 48 ore) insa daca nu reusesc sa ma imprumut e de rau ...pentru 402 ron muncesc aproape 10 zile ... in cursul zilei de 22.10.2011 orele 21:00 ma indreptam spre casa la volanul autoturismului de servici ,neavand asupra mea actele personale( C.I. si permis de conducere) depistate lipsa lor in urma unui control de rutina al unui echipaj de politie de la rutiera.Nu vii se pare cam aspra sanctiunea si as dori sa stiu daca are vreun rost sa fac contestatie la Procesul Verbal ..totusi ,ptr mine sunt ceva bani si la traiul din ziua de azi ... Va multumesc din suflet anticipat pentru sfaturi utile ..toate cele bune