avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Art. 101/1/18 din OUG nr. 195/2002
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Art. 101/1/18 din OUG nr. 195/2002

Buna tuturor ... conform articolului prezentat mai sus am fost sanctionat cu 6 puncte penalizare si 402 RON amenda (201 RON in 48 ore) insa daca nu reusesc sa ma imprumut e de rau ...pentru 402 ron muncesc aproape 10 zile ... in cursul zilei de 22.10.2011 orele 21:00 ma indreptam spre casa la volanul autoturismului de servici ,neavand asupra mea actele personale( C.I. si permis de conducere) depistate lipsa lor in urma unui control de rutina al unui echipaj de politie de la rutiera.Nu vii se pare cam aspra sanctiunea si as dori sa stiu daca are vreun rost sa fac contestatie la Procesul Verbal ..totusi ,ptr mine sunt ceva bani si la traiul din ziua de azi ... Va multumesc din suflet anticipat pentru sfaturi utile ..toate cele bune

Alte discuții în legătură

Dor de tata Pilu Pilu DOR DE TATA Cand sunt copiii nostri mici Noi pentru ei suntem TATICI Ce gingas e, si suna bine: TATICULE, mi-e dor de tine. Dar anii trec si ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv contraventie (rar), lipsa toba esapament daniel_gl_84 daniel_gl_84 Salutari tuturor si un an nou mai bun! Vin si eu cu o spetza. Data 16.12.2011. Locatie autostrada A2 chiar la intrare in Bucuresti. Un politist de la rutiera ... (vezi toată discuția)
Daune morale ridicare masina Sinner21 Sinner21 Buna ziua, As vrea sa ma ajutati cu un sfat pentru situatia mea. (imi cer scuze dinainte pentru lungimea mesajului si va multumesc pentru rabdare) Pe ... (vezi toată discuția)