avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate sucresas

Activitate sucresas

matahachiro a scris:

spuneti-le ca nu se poate circula cu masina deoarece ati incalca legea.

Am fost aseara le-am spus, si mi s-a spus ca stau degeaba fara masina, si citez "Nu stiu, platforma, nu ma intereseaza"
Salut. Situatia mea e cam asa: aveam masina in parcare si mi-a fost lovita de cineva, eu nefiind la fata locului. In timpul accidentului a mai lovit si o persoana, a venit intr-un final si politia, le-a luat celor 2 declaratii, mie datele masinii, au facut poze si ne-au spus sa ne ducem la constatari in 24 ore. Am fost acolo si mi-au spus ca trebuie neaparat sa aduc si masina mea, altfel stau degeaba.
Acum intervine problema mea, pentru ca am masina inscrisa in spania si nu mai am asigurare valabila, deci nu pot sa circul cu ea.
Ce mi se poate intampla daca nu ma prezint cu masina in 24 ore la ei? Teoretic mai am vreo 2 ore.
Răspuns la discuția Recomandata de la politie?
xuser a scris:

E un pic ciudat, cel putin la mine in oras, politia vine cu scrisoarea la tine acasa, nu trimite prin posta...

Asa am auzit eu. Inca o intrebare, amenzile vin de la politie sau de la altceva? S-ar putea sa ma fi prins vreun radar cu vreo 2-3 sapt in urma.
Buna ziua. Am si eu o intrebare ... acum aproximativ 1 luna am primit o recomandata, m-am dus cu ea la posta si mi-a spus ca "e de rau, e de la politie". I-am cerut sa o vad la care mi-a spus ca trebuie sa semnez. Nu stiu la ce m-am gandit dar am spus nu, a zis bine, si am plecat.
Acum ma tot intreb ... ce ar putea sa fie? O sa mai primesc alta?